TECHTech&ITTelefoane

OnePlus anunta un parteneriat cu McLaren

OnePlus si McLaren Racing se pregatesc sa marcheze noul parteneriat intr-un eveniment comun tinut pe data pe 11 decembrie.

OnePlus este cunoscut pentru numeroase parteneriate cu alte companii, care au ca rezultat de obicei smartphone-uri in editie limitata. Asa a fost cazul OnePlus 3T Colette, OnePlus 5 JCC +, OnePlus 5T Star Wars si OnePlus 6 Avengers Infinity War. Pentru modelul de top OnePlus 6T, producatorul de smartphone-uri se alatura celor de la McLaren Racing, una dintre cele mai de succes echipe din istoria Formula 1. Un prim anunt in acest sens este programat pentru 11 decembrie la Centrul de Tehnologie McLaren din Woking, urmat de altul cu o zi mai tarziu in Mumbai.

Pete Lau, fondatorul OnePlus, a declarat ca ambele companii „au luat fiinta cu un vis mare de a crea ceva special” si a spus ca ultima colaborare isi propune sa introduca „o noua dovada de inovatie, un salut adus vitezei”. Zak Brown, CEO al McLaren Racing, a adaugat ca viteza si puterea sunt doua dintre valorile fundamentale pe care companiile le impartasesc. El a descris parteneriatul ca fiind inventiv, cu spirit de pionierat si „o sursa noua de idei si tehnologii inovatoare”.

Noul telefon este de asteptat sa aiba o culoare portocalie similara cu cea de pe prima masina de curse pe care Bruce McLaren a pilotat-o pe strazile din Monte Carlo la Marele Premiu al Principatului Monaco din 1966. De asemenea, cel mai probabil OnePlus 6T McLaren va fi produs in editie limitata, mai multe detalii despre acesta urmad sa fie prezentate pe data de 11 decembrie.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button