TECHTech&ITTelefoane

OnePlus pare să lucreze la un telefon cu cameră glisantă, OnePlus 7

Cel mai recent telefon lansat de OnePlus a adoptat un design cu o scobitură în ecran pentru îngrămădirea camerei frontale. Dar următoarea iterație, OnePlus 7, ar putea aborda altfel problema.

Conform unui leak ce s-a scurs zilele acestea pe internet, acest nou telefon s-ar afla în acest moment în stadiul de prototip și ar avea o trăsătură destul de atractivă. În loc să sacrifice o bucată din ecran pentru a… avea mai mult ecran… OnePlus 7 ar urma să folosească un design ce ascunde camera frontală în corpul telefonului.

Atunci când camera este folosită, aceasta ar urma să gliseze și apoi să se ascundă din nou atunci când nu este necesară. Mecanismul n-a fost văzut în acțiune, dar asta sugerează carcasa folosită pentru telefon. Altfel nu ar fi prea clar unde ar fi îngrămădită camera, din moment ce ecranul nu are nici o scobitură.

Și când ne putem aștepta să vedem acest telefon? Poate luna viitoare la Mobile World Congress. Până atunci, putem să ne minunăm că am trecut prin ultimii ani (și probabil prin 2019) considerând că găurirea ecranului este o inovație. Deși, dacă ecranul putea fi găurit de utilizator fără să fie deteriorată funcționarea sa de bază, asta chiar ar fi o inovație.

[XDA Developers]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button