Știri ITTECHTelefoane

OnePlus 6T ar putea avea trei camere și un breton subțire

Un nou leak s-a ivit pe internet în ultimele zile care ne arată că OnePlus 6T va avea un design ușor modificat față de generația anterioară.

Leak-ul nu este confirmat deocamdată, dar în cazul în care se dovedește a fi adevărat, pare a fi destul de atractiv. Telefonul renunță la bretonul în stil Apple, în favoarea unuia mai elegant, în stil Essential, care ocupă o porțiune mult mai mică din ecran.

Nu numai asta, dar OnePlus 6T vine acum cu trei camere pe partea din spate, ceea ce înseamnă că telefonul se încadrează acum într-o categorie destul de elitistă a modelelor cu mai multe obiective decât are omul ochi. Absent din imagine era un senzor de amprente, ceea ce sugerează că ar putea ave unul integrat în ecran.

OnePlus 6T ar trebui să fie dezvăluit luna viitoare și să fie lansat în noiembrie.

Seria de telefoane OnePlus și-a început existența ca un flagship killer, cu ideea că putea oferi aceleași funcții și trăsături ca un telefon de top, dar aproape o jumătate din prețul unuia. Aș zice că acea vreme a dispărut, din moment ce telefoanele OnePlus s-au scumpit cu mult în ultimii ani, dar nu e de parcă acele flagship-uri nu s-ar fi scumpit și ele foarte mult.

[Techspot]

 

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button