Telefoane

OnePlus 5 a fost lansat

După numeroase leak-uri de specificații și imagini de concept, dintre care câteva chiar s-au adeverit, telefonul OnePlus 5 a fost lansat.

Noul model este construit dintr-un înveliș metalic în care veți găsi „tradiționalul” Snapdragon 835, alături de un GPU Adreno 540. Ecranul telefonului un AMOLED de 5.5 inch, acoperit cu un strat de Gorilla Glass, capabil să redea rezoluția de doar 1080p.

OnePlus a echipat telefonul cu două camere principale, ansamblul fiind capabil să ofere un efect de depth of field și ceva zoom optic. Poziționarea lor, și de altfel aspectul general al modelului, aduce foarte mult aminte de un iPhone 7, dar cu un singur difuzor și cu un jack audio.

OnePlus 5 vine în două variante, cu 6GB de memorie RAM și 64GB de stocare, sau cu 8GB de memorie RAM și 128GB de stocare. Nu există suport pentru card SD, dar se pot monta două carduri SIM. Bateria este de doar 3300mAh, o scădere față de generația trecută, dar eficiența sporită a chipset-ului ar trebui să compenseze.

Cei care să așteptau ca prețul telefonului să fie o lovitură sub centură majoră pentru marile companii din industrie, cum a fost primul OnePlus, ar trebui să își tempereze puțin așteptările. Sigur, este mai ieftin ca oferta de pe piață pentru telefoane de talie flagship de la companii precum Apple, Samsung și Google, dar tot veți da între 500 și 560 de euro pe OnePlus 5, în funcție de variantă.

Cu toate acestea, unul din co-fondatorii companiei OnePlus a declarat că modelul actual s-a vândut cel mai rapid din toate telefoanele pe care le-au lansat până acum.

[GSM Arena]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button