Telefoane

OnePlus 5 a fost confirmat și zărit în schițe

OnePlus a decis să confirme existența următorului său telefon, OnePlus 5, fix la timp pentru ca schițele sale oficiale să ajungă pe internet.

Noul telefon ar urma să fie disponibil din această vară, iar conform zvonurilor, ar avea un Snapdragon 835, 6 sau 8GB de RAM, iar ecranul său ar fi de 5.5 inch, capabil să redea o rezoluție Quad HD.

Schițele mai arată ceva interesant. OnePlus 5 va avea două camere principale, despre care se crede că va vor avea o rezoluție de 12 megapixeli, aranjate pe verticală. Partea telefonului pe care se află cele două camere este clar diferențiată de restul carcasei, acea parte fiind construită din ceramică. De ce? N-aș putea să vă spun, dar aceasta pare a fi tendința, din moment ce telefonul Google Pixel folosea sticlă.

OnePlus 5 va avea și două camere secundare, alături de numeroase lucruri atractive, ca un port USB Type-C și un jack audio.

Pentru mai multe informații va trebui să așteptați până când vor fi anunțate mai multe detalii direct de la producător… sau mai probabil până va apărea un nou leak.

[GSM Arena]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Un comentariu

  1. Pingback: OnePlus 5 a fost confirmat și zărit în schițe - Pro Team Romania

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button