MORE

OnePlus 3 va fi anuntat pe 14 iunie

OnePlus 3, cel mai nou telefon de top al companiei OnePlus va fi dezvaluit in ziua de 14 iunie.

Prezentarea va putea fi vizionata chiar in VR, pentru cei interesati. Oricine foloseste solutia Loop VR, pe care OnePlus o foloseste la telefoanele sale, chiar va avea acces preferential la achizitia unui OnePlus 3.

La fel ca predecesorii sai, noul model de telefon este menit sa lupte direct impotriva celor mai puternice dispozitive de pe piata. OnePlus 3 este echipat un ecran de 5.5 inch, de tipul AMOLED, care suporta o rezolutie maxima de 1920×1080. Procesorul este un Snapdragon 820, asa cum gasiti in majoritatea telefoanelor de talie Flagship in acest moment, memoria RAM ar putea ajunge pana la 6GB, iar capacitatea sa de stocare ar fi de 64GB. Se asteapta ca telefonul sa vina cu o baterie de 3000mAh, un senzor pentru amprente si suport pentru NFC, care era absent din OnePlus 2.

Pretul telefonului nu este cunoscut, asa ca va trebui sa asteptam anuntul oficial, dar in mod traditional OnePlus a incercat sa isi ofere dispozitivele la preturi mai avantajoase fata de competitie. Important este ca s-a renuntat la sistemul vechi de invitatii, ceea ce poate inseamna ca OnePlus a reusit sa construiasca un lant de productie suficient de performant cat sa acopere cererea.

[GSM Arena]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button