MORE

OnePlus 3 se lanseaza fara un sistem de invitatii

Primul telefon OnePlus a fost destul de greu de obtinut in primele luni de existenta. OnePlus 2 a urmat si el acelasi sistem, un posibil cumparator fiind nevoit sa faca rost de o invitatie pentru a cumpara un nou terminal. OnePlus 3 pe de alta parte se pare ca renunta la acest sistem, chinezii luand aminte la plangerile publicului. 

Sistemul de invitatii a mers la inceput, dar pentru un nume destul de cunoscut in contextul actual al pietii de telefoane mobile, nu prea se preteaza la ceea ce compania doreste sa fie. Pe de alta parte, sistemul de invitatii a facut telefonul sa capete un aer exclusivist pentru o vreme, ceea ce a facut si mai multi utilizatori sa il adopte. 

Ce sa mai, ultimele doua lansari au fost incunate de succes pentru OnePlus, atat X cat si OnePlus 2 fiind aplaudate de catre critici si utilizatori. Mai mult, discutam despre telefoane premium, in ciuda pretului de mid-market, ceea ce face telefoane si mai atractive.

Astfel, pe data de 14 iunie, cand OnePlus 3 se va lansa, invitatiile vor fi abolite intr-un final, lasand astfel compania sa acceseze o piata mult mai mare. Asta ca sa nu mai discutam de „cercetarea” de forumuri sau cautarea disperata de invitatie pentru a cumpara un nou terminal.

„Cererea pentru OnePlus One a fost mult mai mare decat ne-am asteptat. Unele persoane s-au apucat chiar sa vaneze invitatii, in timp ce alti au pur si simplu au urat sistemul. Chiar si asa, sistemul de invitatii ne-a permis sa ne proiectam compania si sa ajustam termeni de risc pentru a ajuta compania sa creasca substantia”. A declarat un reprezentant OnePlus

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button