Telefoane

OnePlus 2 a ajuns la iFIXIT iar rezultatul este unul surprinzator

OnePlus One a fost un real succes, cu toate că sistemul de invitaţii se pare că se păstrează şi în cazul lui OnePlus 2, care în acest moment nu se poate încă achiziţiona în America de Nord, totuşi, cei de la iFIXIT au pus mâna pe o „mostră” şi în stilul caracteristic l-au dezmembrat până la ultimul şurub.

După ce l-au inspecat cu ajutorul unui aparat cu raze X, *suntem aproape siguri că telefonul nu a primit super puteri în urmă examinării, iFIXIT s-au pus pe treaba, dezmembrand telefonul până la ultima componentă, si reuşind să tragă o concluzie destul de interesantă: faptul că telefonul, cu excepţia LCD-ului, este extrem de uşor de reparat. Lucru care nu îl putem spune despre OnePlus One, care avea ceva lipici pe ici pe colo, în locurile esentiale.

Popularul site a notat si faptul că OnePlus 2 nu are şuruburi propietare, făcând astfel dezasamblarea mult mai uşoară, si faptul că este extrem de modular, făcând înlocuirea componentelor extrem de simpla. Pana şi portul USB-C este legat la un cablu flexibil, lucru care îl face cu atât mai rezistent.

Totuşi, ecranul este cea mai mare problema, geamul şi LCD-ul fiind lipite între ele, înlocuirea ecranului făcându-se odată cu LCD-ul, aşa că dacă îţi scapi telefonul, o să te costă o idee mai mult.

Până la urmă verdictul final a fost un 7, cu toate că au fost un pic cam exigenţi, credem noi.

Tags

Related Articles

Back to top button
Close
Close