TelefoaneȘtiriTech&IT

OnePlus 12 va veni cu o baterie de 5.400mAh, substanțial mai mare decât competiția

Într-o săptămână plină de leak-uri, a venit vreea să aruncăm o privire asupra viitorului flagship OnePlus, modelul OnePlus 12, datorită OnLeaks și Smartprix. Urmând programul de lansare precedent, acest dispozitiv este programat să ajungă pe piața chineză până la sfârșitul acestui an și pe rafturile din SUA și Europa la începutul anului 2024, poziționându-se ca unul dintre pionierii în implementarea tehnologiei de anul viitor.

Un element deosebit al OnePlus 12, conform scurgerilor de informații, este includerea unei baterii colosale de 5400 mAh în carcasa sa tipică de 6,7 inch – o îmbunătățire notabilă față de bateriile standard de 5000 mAh în dispozitive de dimensiuni similare. Fără o creștere vizibilă a grosimii, presupunem că acest avans este datorat unei creșteri anuale semnificative a densității bateriei.

OnePlus-12-5K2-scaled

Lansarea dispozitivului coincide, de asemenea, cu dezvăluirea Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3, plasându-l printre primele produse care încorporează acest chip așteptat. Puține detalii sunt cunoscute despre chip, cu excepția unei configurații de nucleu „2+3+2+1” raportate, așa cum sugerează Kamila Wojciechowska, o abatere de la layout-ul recomandat de ARM.

În plus, Smartprix dezvăluie că dispozitivul se mândrește cu o impresionantă memorie RAM LPDDR5X de 16GB și stocare UFS 4.0 de 256GB. În funcție dacă această configurație reprezintă modelul de bază sau de mijloc, fie semnifică un salt apreciabil, fie menține status quo. De asemenea, toate indiciile duc la o încărcare prin fir de 100W și încărcare wireless de 50W.

OnePlus-12-5K2-scaled

Păstrând estetica predecesorului său, OnePlus 12 pare să rețină bump-ul proeminent al camerei de la OnePlus 11, dar cu o adăugare rectangulară notabilă. Acest lucru ar putea sublinia introducerea unei camere cu zoom optic „periscop” de 3X. Pe măsură ce anticiparea crește pentru dispozitiv, fanii OnePlus așteaptă o dată oficială de lansare și un preț. Înainte de asta, totuși, modelul pliabil OnePlus este de așteptat să-și facă debutul la sfârșitul lunii august.

Tudor Bostan

De la compunerile din clasele primare citite în fața clasei, până la timpul meu petrecut în presă, de mic am avut o pasiune pentru scris. Sunt student la o facultate de inginerie iar la Zona redactez știri din gaming și tech, presărate cu câte o recenzie pe ici-colo. Când nu scriu pentru site, mă prinde soarele dimineții în World of Warcraft sau în orice alt joc bun lansat recent.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button