TelefoaneRSS PaginaDeMedia

OnePlus 10 Pro este noul flagship arătos al companiei

Dacă vă mai amintiți, discutasem pe larg aici despre OnePlus-uri și despre cât de încântat sunt de simplitatea în design și capabilitățile acelor terminale. Compania pare că a păstrat această tradiției a performanței într-un look elegant în momentul în care a dezvăluit publicului primele imagini cu OnePlus 10 Pro, vedeta începutului de 2022.

Adevăratul reveal va avea loc săptămâna aceasta în Las Vegas, chiar înainte de lansarea oficială din China de pe 11 ianuarie. Da, mai e puțin de așteptat până să aflăm detalii despre specificații și prețuri, dar imaginile cu noul OnePlus 10 Pro ar trebui să fie suficiente momentan pentru a ne putea face câteva idei. Astăzi am avut ocazia să aruncăm o privire peste silueta noului flagship.

OnePlus 10 Pro 1

OnePlus 10 Pro este o mișcare ambițioasă a producătorului

Avem de-a face cu un finisaj mat în două nuanțe (pe verde sau negru) care încadrează și un modul de camere destul de măricel. Da, arată ca plita de la mine din bucătărie la ce senzori mari are, dar parcă n-ar fi stricat ca OnePlus să-l fi dispus măcar pe mijloc, similar abordării Xiaomi, dacă tot este vorba despre un pătrat destul de mare. În orice caz, este vorba (din nou) despre colaborarea cu Hasselblad și s-ar putea ca OnePlus 10 Pro să facă uz de un obiectiv wide, unul ultrawide și de o lentilă telephoto, pe lângă misteriosul senzor P2D 50T despre care producătorul spune că va reuși să diferențieze acest flagship de restul competiției.

OnePlus 10 Pro

A fost păstrat și acel slider simpatic și util pentru controlul rapid al notificărilor și al sunetului, iar lipsa senzorului de amprenete de pe margine indică o posibilă relocare sub ecran, dar parcă tot mai mult ne interesează procesorul, nu? Ei bine, ar putea fi vorba despre Qualcomm, cu a sa generație Snapdragon 8. Nu este exclus ca telefonul să încorporeze un astfel de chip Gen 1, practic cea mai populară alegere pentru flagship-urile acestui an.

Am putea spune că OnePlus 10 Pro a făcut ochi destul de rapid, ceea ce înseamnă că producătorul dă semne de curaj, curajul de a se lua la trântă cu celelalte nume mari de pe piața Android, cum ar fi Samsung și Google. În orice caz, aștept cu interes eventualele detalii legate de specificațiile lui 10 Pro și de performanțele acestuia.

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button