GamingPC&ConsolesTech&IT

One Punch Man capătă propriul său joc

De câțiva ani un super-erou anume a reușit să fure lumina reflectorului, dar nu face prea multe cu ea. Acel erou este Saitama, cunoscut mai bine sub titulatura de Cheliosul cu Capă, sau One Punch Man, iar în viitorul apropiat va primi propriul joc.

Acel joc se numește One Punch Man: A Hero Nobody Knows, și este în dezvoltare la Bandai Namco, urmând să fie lansat în viitorul nu foarte îndepărtat pentru PC, Xbox One și Playstation 4.

În funcție de așteptările voastre, natura jocului în sine s-ar putea să va dezamăgească puțin. Va lua forma unui joc de lupte unu contra unu (ca Street Fighter și semenii săi), la care veți putea comanda până la trei personaje în aceeași bătălie, în stilul lui Marvel vs Capcom 2 și 3. Veți putea controla un număr mare de personaje din serial și benzile desenate, inclusiv pe Mumen Rider, cu tot cu bicicleta sa. Puteți vedea mai jos primul trailer. Trebuie să subliniez cât de amuzante sunt animațiile lui Saitama atunci când este lovit, și cât de fidel arată fiecare personaj.

De ce ar putea fi această creație o dezamăgire? Pentru că înseamnă că fiecare personaj va trebui să aibă un nivel de putere similar. Bine, în cazul lui Saitama probabil vor explica de ce nu spulberă toți oponenții cu o lovitură prin plictiseala sa generală. Dar universul în care se petrece jocul este foarte bogat, capabil să susțină un joc mai complex decât un simplu fighting game.

Și, atunci, ce ar fi mers mai bine? Sincer, un RPG, poate ceva ca jocurile South Park, la care îți faci propriul personaj și interacționezi cu eroii din acest univers, căpătând putere proprie pe parcurs, urcând în rang în cadrul organizației.

One Punch Man: A Hero Nobody Knows nu are încă o dată de lansare.

[DSO Gaming]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button