Telefoane

One Plus 6: probabil încă un telefon cu Notch

Era inevitabil. După iPhone X, alți producători au simțit că-i de datoria lor să copieze inserția camerei, iar acum se pare că OnePlus ar putea fi unul dintre ei.

Câteva imagini au apărut pe site-ul chinez ITHome prezentând ceea ce pare a fi că este un OnePlus 6 (sau poate OnePlus 7, conform traducerii). Ce ies imediat în evidență sunt inserția de tip iPhone X și spatele acoperit cu sticlă, iar senzorul de amprentă a luat o formă mai alungită.

Demn de băgat în seamă este cadrul inferior extrem de mic, care ar trebui să ușureze accesul la partea superioară a ecranului. Dispozitivul pare să aibă 6 GB de memorie RAM și 64 GB de spațiu de stocare – la fel ca cele mai recente două dispozitive OnePlus.

Spatele din sticlă este o alegere neobișnuită pentru OnePlus, care a utilizat metale sau plastic pe toate dispozitivele sale, cu excepția OnePlus X lansat în 2015, care a avut o durată scurtă de viață. Trecerea la un spate de sticlă ar putea sugera că firma are în vedere adăugarea încărcării fără fir – sau poate vrea doar să schimbe lucrurile. Să sperăm că nu a optat pentru un material mai fragil fără un motiv bun.

Bineînțeles, acesta ar putea fi doar un prototip, așa că luați totul cu un gram de scepticism – asta, în primul rând, dacă chiar este vorba de un leak adevărat. Conform ciclului tipic de lansare, OnePlus 6 mai are încă luni întregi până să primească un anunț oficial, deci orice se poate schimba.

Totuși, prezența inserției nu ar fi chiar atât de absurdă; Android P este de așteptat să includă suport nativ pentru formatarea aplicațiilor în jurul inserției. Dacă acest leak se va adeveri, următorul OnePlus ar putea fi cea mai radicală schimbare de design din istoria companiei.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Un comentariu

  1. Observ ca din ce in ce mai multi producatori de telefoane mobile incep sa copieze trendul asta cu Notch. Personal, nu prea ma atrage si speram sa nu o ia toata lumea pe urma iPhone.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button