Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :

Omul de la cârma lui Far Cry 4 a părăsit Ubisoft

/
/
/
img

Alex Hutchinson, omul care a ocupat rolul de director pentru proiecte ca Far Cry 4 și Assassin’s Creed 3, anunță că a părăsit Ubisoft.

Acesta a declarat că este foarte mândru de ce a realizat în cadrul studioului atât cu seria Far Cry cât și cu Assassin’s Creed, dar că a venit timpul pentru ceva nou. Ce exact? Typhoon Studios, o companie nouă înființată de el, alături de oameni care au lucrat anterior la Warner Bros, și un fost executive producer de la Electronic Arts numit Reid Scheinder.

Hutchinson a spus că deocamdată nu are nimic de anunțat, deoarece abia se află la stadiul la care angajează oameni și asamblează mobilierul din studiou. Merită menționat că sigla pe care o are Typhoon Studios nu este chiar atât de diferită de cea Ubisoft, așa că în cazul în care va fi cumpărat vreodată de marele publisher francez, tranziția nu va fi tocmai dificilă.

Dacă ideea nu vi se pare probabilă, nu uitați că Ubisoft a făcut același lucru și cu studioul înființat de Patrice Desilets.

[PC Gamer]

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar