Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Omikron The Nomad Soul este gratuit

/
/
/

Pentru a comemora trecerea in nefiinta a lui David Bowie, Square-Enix a luat decizia de a oferi gratuit tuturor celor care doresc jocul in care cantaretul nu doar ca si-a facut aparitia, dar chiar a avut o contributie la povestea si proiectarea sa. Jocul este Omikron The Nomad Soul.

Acesta se mai intampla sa fie si primul titlu care a fost produs de studioul Quantic Dream, care ne-a adus jocuri precum Fahrenheit si Heavy Rain. Iar pe cat de bizare au fost jocurile mai recente ale companiei, Omikron este pe departe cel mai ciudat, fiind vorba despre o aventura interdimensionala care combina SF, fantezie, muzica lui David Bowie si excentricitatile tipice ale studioului Quantic Dream.

Omikron poate fi cumparat cu un cost de 0 euro de pe magazinul Square Enix, iar atunci cand achizitia este completa, veti putea revendica codul jocului pe Steam. Titlul va ramane permanent atasat de contul vostru, asa ca veti putea sa il jucati oricand, oricum, oridunde.

[Square Enix]

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

1 Comments

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar