GamingPC&ConsolesȘtiri IT

Offworld Trading Company este gratuit în multiplayer

Dacă sunteți un fan al simulatoarelor economice competitive, cu siguranță tot vă întrebați cum se face de o mare parte din acest gen este reprezentată de Planet MULE și nimic altceva în ultimii 20 de ani. Eh, răspunsul probabil ar fi pentru că genul simulatoarelor economice competitive sau nu nu prea este la fel de popular precum era pe vremea lui Windows 98.

Dar a fost lansat în ultima vreme un joc mai breaz din acest gen, Offworld Trading Company. Iar în cazul în care vreți să îl jucați în multiplayer fără să îl cumpărați, aveți noroc, pentru că acea componentă a sa va deveni gratuită din 28 februarie. Componenta de multiplayer va putea fi descărcată și jucată de zor cu oricine altcineva are jocul. Apoi, cei care vor să aibă acces la restul părților, cum ar fi partea de singleplayer, provocările zilnice, campania și toate cele, vor putea face upgrade contra cost.

Poate că descrierea de „simulator economic competitiv” face Offworld Trading Company să sune cam inaccesibil pentru publicul larg. Poate ar suna mai abordabil dacă îl voi descrie ca un joc unde poți angaja pirați să jefuiască minele de siliciu ale competiției, în timp ce acea competiție detonează o bombă electromagnetică pentru a te împiedica să trimiți o rachetă plină de mărfuri înapoi pe pământ. Mai poți manipula și prețul pieței prin diverse metode josnice.

[Steam]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button