MORE

Oferte de Paste 2015

Sarbatorile pascale, ca toate celelalte sarbatori (destule la numar la romani), ofera comerciantilor un motiv de a porni noi campanii de reducere a produselor. Ofertele sunt foarte diversificate, de la mancare si haine pana la electocasnice, televizoare, telefoane, jucarii sau mobila. Noi am facut o lista scurta cu cateva dintre magazinele care si-au anuntat deja oferte de Paste.

– evoMAG

De la Evomag puteti cumpara la reducere chiar si produsele resigilate, de exemplu puteti cumpara un televizor LED Samsung cu diagonala de 116cm la pretul de 1699RON.

– eMag

eMag da startul la reduceri din 7 Aprilie, adica de astazi, pana in data de 9 Aprilie. La toate produsele din campanie se ofera bonuri cadou in valoare de 10% iar daca comanda se efectueaza din aplicatia eMAG se mai adauga inca 5%.

F64

F64 ofera reducere la aparate foto pana la 50%

Germanos

– quickmobile

Quickmobile au o oferta ceva mai… redusa decat de obicei, si a fost impartita in doua categorii numite Cadouri de paste pentru ea si  Cadouri de paste pentru el.

GlamBazaar

GlamBazaar ofera reduceri de pana la 50% la bijuterii.

Hiris

Hiris ofera reducere la ceasurile Guess pana la 40%.

Rubyfashion

Rubyfashion ofera reducere de peste 50% la o gama larga de haine si incaltaminte.

Theiconic

Theiconic ofera de asemena reducere de peste 50% la haine si incaltaminte.

Pe masura ce vor mai descoperi si alte companii care anunta reduceri la diverse categorii de produse, vom actualiza aceasta lista.

Articole asemanatoare

Back to top button