MORE

Oda boxelor de altadata!

Castile au luat locul boxelor! Un trend care a trecut neobservat de multi. Totusi cineva l-a observat: producatorii, care s-au adaptat.

In trecut, o pereche de boxe era ceva senzational. Tin minte si acum cum zburau de pe rafturi seturile de boxe Logitech 5.1 sau seria Z de la acelasi producator. Era ceva normal sa joci CS sau NFS cu un set de boxe 5.1. Acum… ei bine, acum avem casti din ce in ce mai performante, tehnologia consumer pentru boxele de PC fiind aproape abandonata. Acum daca vrei o pereche de boxe bune, realmente bune, trebuie sa cauti in portofel… si in aria prosumer sau professional.

Si ascultatorii pretentiosi sunt si ei din ce in ce mai rari. Muzica acum este ascultata pe mobil, poluata de zgomotul din trafic, de individul care vorbeste prea tare la telefon, sau de cucoana care isi cearta copilul. Si nu o bagati pe aia cu noise cancellation, ca nu tine.

Piata de boxe consumer ar cam trebui inmormantata. Multi dintre producatorii buni nu au mai scos ceva care sa zguduie piata de un deceniu. Acum avem boxe in monitor si telefoane cu casti, atat pentru a asculta muzica, dar si pentru a discuta cu prietenii pe Skype. Nu este nici de bine, nici de rau, pur si simplu asa este in tehnologie: piata care producea in trecut niste bijuterii sonore, este pe cale de disparitie.
Acesta este elogiul boxelor de acasa

 

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button