MORE

Oculus VR – Editie comerciala in forma finala, cu tot cu periferice!

Dupa proiectul finantat cu foarte mult succes prin Kickstarter, urmat de vanzarea catre Facebook, Oculus VR, compania din spatele celor mai anticipate si revolutionare casti de realitate virtuala, a prezentat varianta finala a produsului! In San Francisco, CEO-ul Oculus, Brandon Iribe a dezvelit sistemul si a lansat acest teaser.


Conform Wired, castile „comerciale” vor avea o noua caracteristica menita sa permita utilizarea in tandem. Pe langa aceasta, sistemul va veni cu un controller wireless, in prima faza construit pentru consola Xbox One.Oculus VROculus VRMai mult, un controller nou care se va prinde de mainile utilizatorului pentru a prelua gesturi si alte miscari si a face experienta cat mai imersiva, a fost si el anuntat. O stire grozava! Dar poate va intrebati… cum arata varianta finala Oculus Rift! Tot de la Wired avem cateva imagini din galeria postata impreuna cu articolul unde puteti vedea atat casca terminata cat si noul controller.Oculus VR

Setul de casca si controller va putea fi utilizat pentru a juca jocuri Xbox One Kinect. Desi un pret oficial nu a fost anuntat, se zvoneste ca un sistem complet va costa undeva in jurul sumei de $1.500. Acesta va fi lansat candva in timpul primului trimestru al lui 2016. Voi ce credeti despre noul Oculus Rift si caracteristicile sale? Este suma de $1.500 un pic cam mare? Dar aici discutam de intreg pachetul, care include si upgrade-urile pentru PC si restul celor necesare pentru a incerca realitatea virtuala.

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button