MORE

Oculus Rift va fi disponibil la precomanda de maine

Era VR este cu un pas mai aproape, deoarece Oculus Rift va fi de maine disponibil la precomanda. La patru ani de zile de la inceputul campaniei de Kickstarter, dispozitivul comercial va putea fi in sfarsit cumparat de oamenii de rand.

Deocamdata nu s-a oferit si o data exacta de lansare pentru Oculus Rift, doar promisiunea ca va sosi anul acesta. Oricine face precomanda va primi gratuit un exemplar al lui EVE: Valkyrie, iar fiecare unitate vanduta vine la pachet cu jocul Luky’s Tale.

In cazul in care va ganditi sa cumparati un Oculus Rift, ar fi bine sa va asigurati ca aveti un PC suficient de puternic echipat cu minim:

  • OS: Windows 7 SP1
  • CPU: Intel i5-4590 sau un echivalent AMD
  • RAM: 8GB
  • Video: GeForce GTX 970 sau Radeon R9 290 cu suport pentru HDMI 1.3
  • doua porturi USB 3.0

Daca nu aveti un PC macar atat de bun, nu veti avea parte de o experienta VR prea buna, deoarece nu se va putea mentine numarul de cadre necesare pentru a da senzatia de imersiune. Contrar la ceea ce ar spune unele companii, un joc nu este mai „cinematic” daca merge cu 10 cadre pe secunda.

Tot anul acesta vor mai fi lansate si alte dispozitive similare, precum HTC Vive, realizat in colaborare cu Valve, care recent a fost amanat pana la primavara din cauza unei descoperiri noi in domeniul VR.

[Oculus]

Tags

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button
Close
Close