Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Oculus Rift SDK 1.0 este gata

/
/
/

Dupa ani indelungati de asteptare, plus aparitia a unui numar mare de competitori, Oculus Rift se apropie in sfarsit de lansare. Este atat de aproape de lansare incat varianta finala a editiei dedicate dezvoltatorilor este gata de livrare.

Oculus Rift SDK, in varianta 1.0 este pe cale sa fie livrat dezvoltatorilor, oferind in sfarsit nu doar o unealta de prototipare pentru jocuri si software in general, ci paritate cu hardware-ul care va fi disponibil utilizatorilor de rand.

Varianta comerciala a lui Oculus Rift va fi disponibila pe parcursul urmatoarelor trei luni, aducand astfel la un final o aventura inceputa in august 2012.

De atunci, Oculus a devenit o proprietate a corporatiei semi-malefice Facebook, a capatat creatorul genului FPS, iar un numar mare de rivali au iesit din fiecare colt cu putinta. Avem HTC Vive, Razer OpenVR, Playstation VR, si multe altele. Iar toate vor fi lansate anul viitor.

[PC Gamer]

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest
This div height required for enabling the sticky sidebar