MORE

Same old story: Oculus Rift, doar pe Windows!

Offff, fir-ar sa fie! Same old story: Oculus Rift, doar pe Windows! Celebrul proiect de realitate virtuala detinut de Facebook a anuntat ca respectiva casca VR va rula DOAR pe Windows, dezvoltarea sa pe Linux si Mac fiind pusa „on hold” pe termen nedefinit. Ce naiba la face Microsoft tuturor astora?! Nu de alta, dar sincer, eu personal m-am saturat pana in gat de monopolul Windows pe tot ceea ce inseamna PC-gaming! Ce faci Valve? Dormi?! Ce faci Apple? Te faci ca ploua sau nu te intereseaza?! Ce faci guresa comunitate Linux? Faci scandal doar pe forumurile site-urilor de stiri tech si pe paginile de Facebook ale acestora… si atat?!

Oculus VR au anuntat oficial intr-un post pe blog ca cerintele de sistem vor fi intrunite doar de platformele Windows, cu hardware-ul si driverele corespunzatoare:

Nvidia GTX 970/AMD 290 sau peste

Intel Core i5 4590/echivalent AMD sau peste

Minim 8GB RAM

HDMI 1.3, 2xUSB 3

Windows 7 sau peste

Chiar daca vei vrea sa rulezi Windows-ul de exemplu pe Mac intr-un Bootcamp, nu te obosi: Oculus spune ca GPU-ul nu va face fata castii care ar urma sa apara la inceputul anului viitor. Traiasca cartelurile! Cacofonia este intentionata.

Articole asemanatoare

Back to top button