MORE

Oculus Rift costa 600 de dolari

Precomenzile pentru Oculus Rift sunt in acest moment disponibile, iar cu aceasta ocazie a fost anuntat si pretul. Acest este de 600 de dolari, care pentru noi europenii, cu tot cu transport, se traduce in aproximativ 700 de euro.

In momentul actual, internetul este in soc, sau cel putin acel segment foarte vocal din internet care nu a tot auzit ce s-a spus si nu a citit ce s-a scris in ultimele zile despre cum „Nu toata lumea isi va putea permite VR la inceput” si „Doar 13 milioane de PC-uri din 1.4 miliarde pot sa ruleze VR”. Ca urmare, va puteti astepta la un val de negativitate pentru urmatoarele cateva zile, in special de la oameni care nu aveau nimic impotriva pretului de 1000 de dolari pe care il avea Google Glass, dar acum trimit tweet-uri, ultragiati, de pe iPhone-uri de 750 de dolari pe care le vor schimba la toamna.

Si daca veti incepe si voi cu „Romanul nu isi permite sa dea atat”, romanul nu isi permite nici un 980 Ti, dar tot se vand pe la noi. La fel si ocazionalul Titan X. Si cam ai nevoie de asa ceva pentru a putea folosi Oculus Rift in primul rand. Asta era ideea. Peste cativa ani, Oculus Rift va fi dezvoltat cu tehnologie mai avansta, mai ieftina, competitia va oferi solutii mai economice, iar pretul va scadea treptat pana cand isi poate permite toata lumea unul.

Palmer Luckey, fondator al companiei, a declarat ca este atat de increzator in produs si in devotamentul publicului, incat tranzactia monetara de la precomenzi va fi efectuata abia atunci cand Oculus Rift va fi livrat, in luna aprilie. Asa ca pana atunci puteti sa precomandati, puteti sa va razganditi, puteti sa cititi recenziile care vor aparea in saptamanile urmatoare, puteti face orice, pentru ca pana cand cutia este sigilata si trimisa la curier, nu trebuie sa platiti pentru Oculus Rift.

[Oculus]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button