Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Oculus numeste achizitia Mojang… „ironica”!

/
/
/
/
image

CEO-ul Oculus numeste achizitia Mojang „ironica”, ba chiar hilara, avand in vedere iesirea lui Notch, dupa vestea ca Facebook a cumparat Oculus pentru o suma frumusica de bani.

Povestea spune ca atunci cand Oculus a fost cumparat de Facebook pentru fabuloasa suma de 2.5 miliarde de dolari, Notch, creatorul lui Minecraft si mare sef la Mojang si-a aratat dezgustul pentru a achizitie, retragandu-si suportul pentru versiunea Minecraft de Oculus, ba mai mult, spunand ca Facebook, citam: „Creeps the hell out of me!”.

Ei bine, saptamana trecuta, la keynote-ul Oculus din Connect 2014, CEO-ul Oculus nu s-a putut abtine sa nu numeasca achizitiia Mojang ca fiind ironica, asta dupa ce in prealabil a anuntat noul prototip de casca virtuala. Este absolut delicios sa vezi „palme” de acest gen, mai mult sau mai putin subtile, la acest nivel. Egourile sunt mari, banii sunt si mai mari, iar fanii mananca aceste incidente pe paine, fiecare parte a baricadei avand ceva de spus si comentat.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

1 Comments

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar