PC

Oculus îți permite să te plimbi prin Stația Spațială Internațională

Dacă ți-ai dorit vreodată să vizitezi Stația Spațială internațională, atunci am o veste bună pentru tine. O vei putea face în curând fără să plătești câteva zeci de milioane de dolari și fără a te urca în vârful unei rachete rusești.

Oculus anunță o colaborare cu NASA, cu Agenția Spațială Europeană și Agenția Canadiană Spațială pentru a construi Mission:ISS VR.

Această creație este o experiență de realitate virtuală care vă permite să vizitați Stația Spațială Internațională, dar nu doar ca un simplu turist, ci chiar veți avea de făcut lucruri pentru care în mod normal ar fi nevoie de calificare de astronaut… sau măcar de 100 de ore în Kerbal Space Program. Nu este doar un simulator de turism, deoarece vei avea nevoie de Oculus Touch pentru unirea unei navete cu Stația Spațială Internațională și pentru diverse experimente și operațiuni.

Mission:ISS VR va fi complet gratuit și poate fi descărcat de pe magazinul Oculus, iar pentru cei care nu își permit un Rift va exista o soluție… în școlile din SUA, fiind lansat și un program educațional cu această ocazie.

[Engadget]

 

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button