TECH

Oculus a lansat la liber toate detaliile tehnice ale lui Rift DK2

Dacă vrei să îți construiești propriul Oculus Rift, nu trebuie să te apuci de spionaj industrial sau de telepatie, fiindcă Oculus a publicat pe GitHub toate detaliile tehnice ale variantei curente.

Tot ce ai vrea să știi despre Rift DK2 poate fi găsit aici, de la informații detaliate despre firmware la specificațiile folosite pentru lentile și foarte multe detalii despre cablul foarte complicat al dispozitivului. Această dezvăluire vine chiar înainte de conferința Oculus Connect 4, care se va desfășura în această seară, la ora 20:00, și care va putea fi văzută în direct pe pagina de Facebook oficială a companiei.

Probabil vă întrebați de ce ar da în vileag Facebook toate informațiile despre un produs pentru achiziția și dezvoltarea căruia a cheltuit câteva miliarde. Răspunsul cel mai probabil este că în această seară va fi dezvăluit succesorul lui Oculus Rift.

Această unitate nouă ar putea aduce minunății precum funcționare independentă de un senzor de bază, ecrane de calitate superioară sau poate chiar posibilitatea de a funcționa cu mai puține fire și chiar wireless. Sunt așteptări multe de la generația a doua de căști de VR, iar în top se află fără îndoială un preț care să fie mai la îndemâna publicului general.

[Gamasutra]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button