MORE

Obsidian inca discuta despre Knights of the Old Republic 3

Knights of the Old Republic 3 pare sa fie unul dintre acele vise irealizabile, mai ales dupa ce KOTOR 2 a fost vazut de catre fani ca fiind un fiasco lipsit de final.

Obsidian Entertainment au facut jocuri destul de reusite de-a lungul anilor, printre care si Star Wars: Knights of the Old Republic II: The Sith Lords. KOTOR 2 nu a fost tocmai o reusita. O gramada de continut a fost taiat, iar finalul a fost destul de abrupt, jocul literalmente terminandu-se in pom si pomul lasat in spatiu intr-o galaxie indepartata. Si chiar daca este putin probabil sa se intample, subiectul KOTOR 3 inca mai apare prin studio, probabil pentru ca Obsidian Entertainment sa demonstreze ca poate realiza un joc Star Wars bun.

Designerul Chris Avellone a recunoscut unele dintre aceste probleme intr-un interviu din 2006 cu RPG Codex, spunand: „Chiar imi doresc sa fi existat mai mult timp pentru a lucra la sfarsitul jocului, iar asta a fost si vina mea. Am realizat o multime de lucruri in timpul pe care l-am avut, si probabil ar fi trebuit sa elimin inca o planeta (planeta droizilor a cunoscut aceasta soarta). Eu tot cred ca este un RPG bun, dar poate ca ar fi trebuit sa-l scurtam.”

Opt ani mai tarziu, este un subiect care inca mai apare. „Cred ca exista o gramada de oameni la studio care ar dori sa faca Knights of the Old Republic 3,” a declarat Josh Sawyer, directorul de proiect de la Pillars of Eternity. „Cred ca in acel moment LucasArts au fost foarte concentrati asupra a ceea ce ei considerau blockbustere extreme si chiar daca seria KOTOR a fost destul de reusita, pur si simplu nu parea sa fie ceva ce se putea intampla in acel moment.”

Producatorul principal Brandon Adler a spus ca este un subiect care apare odata la sase luni in studio. „Noi doar il mentionam si vorbim despre asta” adauga el. „Nu este ceva extrem de serios, dar spunem ‘Nu ar fi grozav daca?’ si dezvoltam niste idei cu privire la ce am face cu acele chestii.”

In concluzie slabe sanse sa mai vedem un KOTOR prea curand, dar cine stie, poate Disney fac un miracol si avem un RPG bun in seria Star Wars dupa…prea multi ani!

Articole asemanatoare

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button