PC&Consoles

Obsidian anunta Tyranny

Obsidian Entertainment colaboreaza din nou cu Paradox Interactive pentru a ne aduce ceva cu totul nou si interesant, Tyranny!

Nu, asta nu inseamna ca se vor transforma in Electronic Arts. Tyranny este numele unui nou RPG care se petrece intr-o lume in care razboiul dintre bine si rau s-a terminat, ia raul a castigat. Si nu a castigat in acelasi sens in care a castigat tiranul din Sovereign King, de inca mai era rezistenta.

In Tyranny, victoria stapanului suprem Kyros a fost completa, armatele sale au zdrobit orice fel de rezistenta, iar tu, ca fost conducator al acelor armate, esti acum judecator si calau, aducand legea lui Kyros oamenilor de rand.

Tyranny este un joc la care deciziile tale vor afecta sever vietile supusilor, fiind la latitudinea ta sa decizi daca vei fi super-malefic sau doar malefic. Ai putea fi chiar semi-benevolent, daca inima ta de piatra va permite asta.

Jocul este realizat folosind aceeasi tehnologie ca Pillars of Eternity, asa ca stiti ca va arata grozav. Mai multe informatii despre Tyranny vor fi dezvaluite pe parcursul urmatoarelor luni.

Ca o nota personala, pot sa spun ca apreciez foarte mult un RPG la care a fi malefic este nu doar o posibilitate, dar un element central al povestii. Compenseaza pentru jocuri ca Fallout 4, la care poti fi doar eroul.

[Paradox]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button