Filme

Iată primul trailer pentru serialul Obi-Wan Kenobi!

Disney Plus începe să prindă la public și după ce publicul s-a delectat cu The Mandalorian și The Book of Boba Fett, este timpul pentru un serial ambițios, care ne aduce aminte de gloria de odinioară a adevăratului Star Wars. Obi-Wan Kenobi este cea mai nouă adiție în catalogul de producții pentru micile ecrane oferite de Disney și ne poartă într-o călătorie alături de personajul eponim.

Ewan McGregor revine în rolul cavalerului jedi, în vreme ce același Hayden Christensen îmbracă mantia și costumul lui Darth Vader. Acțiuniea serialului are loc la zece ani după sfârșitul evenimentelor din Star Wars: Revenge of the Sith și ne prezintă un Obi-Wan Kenobi refugiat pe Tatoonie.

Era și timpul să aflăm pe unde-și mai face veacul Obi-Wan Kenobi

Primul trailer oficial prezintă niște peisaje foarte bine conturate și ațâtă curiozitatea fanilor cu privre la pericolele care-l pândesc pe maestrul Jedi. Într-un fel, simt că Obi-Wan va fi mai bun și ne va oferi ceea ce Boba Fett, cred eu, n-a reușit nici pe departe. Dar asta va decide fiecare în parte odată ce serialul va debuta pe Disney Plus pe 25 mai.

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button