GamingPC&ConsolesȘtiri IT

O variantă jucabilă a lui Dead Island 2 a sosit pe net

Surpriză! Zombies!

Uite ceva ce nu mă așteptam să văd vreodată, un build jucabil al lui Dead Island 2. Jocul s-a ivit pe internet zilele trecute, în varianta creată cu o jumătate de deceniu în urmă de studioul Yager. Link-ul de download nu mai funcționează deocamdată, dar probabil veți putea găsi altul dacă veți avea răbdare.

Această variantă a jocului nu este cea pe care o vom vedea vreodată pe piață, în cazul în care chiar va mai fi lansat. Dezvoltarea lui Dead Island 2 a fost luată din mâinile celor de la Yager cu mulți ani în urmă, proiectul aflându-se pentru o vreme într-o stare de reevaluare și incertitudine. Nu a fost prima dată când asta s-a întâmplat, Dead Island 2 aflându-se inițial în grija celor de la Techland, creatorii seriei, ce s-au apucat între timp de o evoluție a sa, sub forma lui Dying Light.

Acum jocul este în lucru la studioul Dambuster, responsabil pentru ultimul joc din seria Homefront. Înainte de asta a fost pentru o vreme și sub acoperișul celor de la Sumo Digital. Ar fi comic să vedem la un moment din viitor leak-uri pentru fiecare din aceste variante ale jocului.

O variantă finală a lui Dead Island 2 ar trebui să își facă apariția la sfârșitul acestui an. Probabil.

[PC Gamer]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button