TECH

O variantă de Titanfall ajunge pe mobile

După ce Vince Zampella și Jason West s-au despărțit de Infinity Ward și de franciza Call of Duty la crearea căreia au contribuit, cei doi și-au format propriul studio indie, Respawn. În 2014 Respawn lansează primul lor joc, Titanfall. Doi ani mai târziu, în 2016, acesta primește o continuare: Titanfall 2. Iar acum studioul duce franciza mai departe, lansând pentru mobile Titanfall: Assault.

Există un trend pe la alți distribuitori și producători de jocuri să scoată ocazional câte un joc pe mobile, bazat pe franciza principală deja existentă. Serii precum Halo, Tomb Raider, Hitman, Fallout, Assassin’s Creed, Injustice sau Final Fantasy au avut fiecare cel puțin câte un joc de mobil. Acum Respawn se aliniază și ei la acest trend cu Titanfall: Assault. Contrar așteptărilor, jocul abandonează genul FPS, luând forma unui RTS competitiv bazat pe cărți.

Jucătorii vor intra în pielea unui comandant care va dirija echipele de piloți și titani, putându-se folosi și de Burn Cards, un element nou pentru serie. Ca și în seria originală, piloții sunt unitățile agile ale jocului, folosite pentru luptele împotriva altor unități inferioare de infanterie, iar titanii vor aduce în luptă artileria grea. Burn Cards pot oferi anumite avantaje strategice și suport pe câmpul de luptă.

Fanii jocurilor Titanfall vor recunoaște în Assault pe câțiva dintre piloții și titanii din seria principală precum Sim Ninja, Boomer, Ion, Scorch și alții. Acțiunea se va desfășura pe hărți diferite precum Crash Site, Angel City și Boneyard. Între sesiunile de PvP, jucătorii vor putea petrece timp în Hangar, locul unde vă puteți vizualiza, echipa și upgrada unitățile.

În joc mai există un hub numit Guild, unde jucătorii pot găsi misiuni și quest-uri dinamice pe care le pot completa împreună. Tot aici veți putea provoca pe alții la meciuri amicale, sau schimba replays cu alți jucători.

Titanfall: Assault este disponibil gratuit pe AppStore și PlayStore.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button