MORE

O treime din Valve lucreaza la VR

Probabil va intrebati ce face Valve in acest moment. Adica, studioul nu anunta Half-Life 3, nici macar nu face palarii pentru Team Fortress 2, lasand comunitatea sa se ocupe de asta. Si atunci de ce se ocupa compania? Aparent, de foarte mult VR.

Conform declaratiei lui Alan Yates, Hardware Engineer la companie, aproape o treime din Valve lucreaza in acest moment la VR. Peste 100 de oameni muncesc acum pentru dezvoltarea urmatoarei generatii de dispozitive pentru realitate virtuala, si nu numai.

„Am fost foarte norocos sa incep sa lucrez la Valve atunci cand Michael Abrash a pus bazele echipei de cercetare pentru AR/VR. Era o echipa mult mai mica atunci si a crescut pana cand a cuprins o treime din companie, dar oamenii cheie care au dezolvat problemele tehnologice majore si au inlesnit generatia actuala de produse dedicate consumatorului de rand inca sunt aici, lucrand la generatia urmatoare.”, a spus Yates.

Avand in vere ca o treime din companie se ocupa acum de VR, iar restul cu siguranta se ocupa de nerf-uit arme in CS:GO si distrus meta-uri in DotA 2, pare probabil ca nu sunt prea multi oameni in acest moment lucrand la Half-Life 3. Asta sau declaratia lui Yates este un indiciu. La urma urmei, o treime contine cifra 3, asa ca Half-Life 3 a fost confirmat?

[Gamewatcher]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button