Telefoane

O reparație la display-ul de iPhone X ar putea costa 279 dolari

Unii utilizatori recurg la huse și / sau carcase pentru a-și proteja telefoanele. Cei care nu o fac ar trebui să se gândească totuși la o modalitate de protecție, deoarece noul iPhone X va costa destul de mult să fie reparat. Conform unei pagini de suport Apple, reparația ecranului unui iPhone X pentru clienții care nu au AppleCare+ (serviciul extins de garanție al companiei) va costa 279 dolari. Toate celelalte daune care vor avea nevoie de intervenții vor costa 549 dolari, mai bine de jumătate din prețul modelului cel mai ieftin.

Aceste prețuri se aplică doar în cazul a trei circumstanțe: dacă ecranul iPhone X are nevoie de înlocuire din cauza unor „daune accidentale sau a unei manipulări necorespunzătoare„; dacă ecranul se strică din cauza unui accident sau a unei manipulări greșite, iar dispozitivul este acoperit numai de o garanție limitată de un an oferită de Apple; sau dacă ecranul se strică și nu este acoperit în niciun fel, inclusiv de garanția originală, dreptul de consum sau AppleCare+.

Prețurile de reparație pentru iPhone X sunt semnificativ mai mari decât cele ale altor modele de iPhone, tuturor aplicându-li-se aceleași trei reguli. De exemplu: un iPhone 8 Plus are o taxă de reparare a ecranului de 169 dolari, și o taxă de 399 dolari pentru toate celelalte daune, iar modelul mai vechi de iPhone 6s are o taxă de reparare a ecranului de 149 dolari și o taxă de 299 dolari pentru toate celelalte daune.

Precomenzile pentru iPhone X au început recent, iar dispozitivul este deja listat cu un interval de timp de expediere de 5-6 săptămâni. Multe rapoarte din ultimele săptămâni au sugerat că o bună bucată de timp nu vor mai fi multe iPhone-uri X pe piață, și că cererea va copleși aprovizionarea în prima luni de disponibilitate. iPhone X este un dispozitiv scump de construit, deci este de înțeles că prețurile sale de reparație sunt mai mari decât cele ale altor modele. Dar construcția sa scumpă și complicată poate, de asemenea, să țină în loc producția și să împiedice clienții să obțină smartphone-ul pe cât de repede și-ar dori.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button