GamingPC&ConsolesTech&IT

O problemă neașteptată de driver a lovit jucătorii de PUBG

Mai știți vremurile de altă dată când un update de driver pentru placa video putea provoca un crash la jocul vostru preferat?

Nu mai trăim de mult în acele ere în care trebuia să scotocești după un driver GeForce mai vechi pentru 6600LE-ul tău ca să joci Dreamfall cu texturi vizibile, pentru că acum driverele pot să aibă o varietate de efect felurite asupra jocurilor.

Un număr de jucători de PUBG s-au trezit zilele trecute că au fost dați afară din joc, dar nu pentru că ar fi luat crash fix înainte de a-și primi puiul, ci pentru că sistemul de anti-trișare a jocului considera că făceai ceva dubios. Toți utilizatorii care au raportat această problemă aveau varianta 18.9.1 a lui Radeon Software, care cumva era identificată de PUBG ca fiind un hack.

Problema a fost rezolvată, așa că cei care încă mai folosesc acel driver se pot întoarce la aventurile lor prin gropi cu Dacia.

Puteți interpreta această poveste în două moduri. Fie ar trebui să faceți update la driver pe cât de des posibil pentru a evita astfel de probleme, caz în care veți da de altele. Fie sunt duse de mult vremurile când jocurile și driverele erau atât de simple încât cel mai rău lucru care se putea întâmpla era să iei crash, să dispară o textură, sau să iei un ecran albastru din când în când.

[Overclock 3D]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button