MORE

O poveste cu iz de Fallout 4!

Ieri in timp ce imi vedeam de-ale mele pe acasa, ma trezesc ca ma contacteaza pe facebook un bun prieten din Marea Britanie. El lucreaza ca barman intr-un pub destul de respectabil.

Acum voi stiti cum e cand ai serviciu, nu prea ai timp sa te joci, iar cand ajungi acasa parca nu prea mai ai chef si iti vine doar sa mananci ceva si dupa sa stai tolanit pe canapea si sa te uiti la seriale in timp ce basculezi o caldare de inghetata in tine.

In fine, prietenul respectiv mi-a povestit o intamplare destul de simpatica, care ar trebui sa fie luata drept exemplu si de altii.

Seful lui a spus ca pleaca pentru o ora pana la cel mai apropiat magazin de jocuri fiindca isi dorea sa cumpere Fallout 4.

Cand acesta se intoarce la pub, are in ambele maini doua pungi doldora cu jocuri Fallout 4 pe care le da la intreg staff-ul. Va dati seama ce fericire era pe toata lumea. Si asta nu e tot!

De curand,  Pete Hines, vicepresedintele departamentului de PR si Marketing de la Bethesda a pregatit o scutire pentru cei care vor sa se joace Fallout 4.

Seful prietenului meu a vazut scutirea lui Pete Hines, asa ca a completat cate una pentru fiecare angajat ca sa nu mai vina vineri la serviciu si sa se bucure in tihna de joc.

Tags

Related Articles

Back to top button
Close
Close