PC

O placă video RX Vega apare în 3DMark cu un scor apropiat de un Titan X

Lansarea lui RX Vega se apropie, așa că vă puteți aștepta să vedeți din ce în ce mai multe teste cu noua generație. Desigur, vorbim tot de variante încă incomplete, care nu prea au driverele aferente, dar ne oferă o idee generală despre cam care ar fi puterea unui model de RX Vega, iar în acest caz, este pe la același nivel cu un Titan X.

S-a ivit pe internet rezultatul unui test efectuat în 3D Mark First Strike, care arată destul de clar o placă video cu numele de cod cunoscut al seriei RX Vega. Scorul pentru componenta grafică era de 17801, ceea ce plasează placa video cam pe la același nivel ca un GeForce Titan X, din generația Maxwell, sau cam pe la nivelul unui GTX 1070, după cum indica și unul din testele precedente.

Cu această ocazie au fost zărite și câteva informații utile, cum ar fi o frecvență de 1200MHz pentru nucleu, ceva ce nu este chiar atât de impresionant, iar memoria are o frecvență de 700MHz, fiind vorba de HBM2. Puteți vedea mai jos o comparație între această placă RX Vega și un RX 480.

RX Vega ar trebui să ajungă pe piață în următoarele săptămâni.

[WCCFTech]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button