MORE

O placa video pe PCI-Express 1X

De cand standardul PCI-Express a inlocuit AGP si PCI, un fapt a fost mereu valabil. Pentru o placa video ai nevoie de un slot PCI-E 16x. Asta este pe cale sa se schimbe

Zotac anunta o placa video suficient de compacta si economica incat sa incapa pe un banal conector PCI-e 1X, ceea ce inseamna ca poate fi atasata la placi de baza cu foarte putin loc pe ele.

Desigur, nu ar trebui sa va asteptati la performanta. A numi acest dispozitiv o placa video nici nu prea ar face dreptate placilor video adevarate. Mai corect ar fi spus ca este o serie de conectori video suplimentari.

zotac 710

Placa video este un Nvidia GeForce GT 710, asa ca daca va asteptati sa rulati Crysis 3 pe detaliu maxim, nu veti putea. Pe varianta mobila a sa lui GT 710 stiu ca fuctiona Crysis 3 pe detalii minime, dar varianta de fata este racita pasiv si are latimea de banda oferita de numai un conector PCI-E 1X. Are 192 de CUDA Cores, 1GB de memorie DDR3 si consuma 25W.

Totusi, placa video include un conector VGA care suporta rezolutii mai mari ca un adaptor activ, un conector DVI si unul HDMI, asa ca inc azul in care vreti mai multi conectori video, ar fi o solutie foarte practica.

[PC Per]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button