TECH

O picatura de arta in rutina diminetii!

Un geniu la moda! Proiectata de celebra casa de moda italiana Fiorucci, cafetiera Genio Fiorucci este ideala pentru iubitorii de cafea și modă .

Aparatul prezinta imaginea unui sărut alături de cuvintele „Dragostea este mesajul.” Aspectul sau ii da cu adevarat o personalitate unica, un look retro pop care iti va scoate bucataria si diminetile din anonimat. Brandul italian este un icon al culturii pop inca de la lansarea sa in 1967 la Milano.

Ca și celelalte mașini din colecția Dolce Gusto Nescafe, Genio prepara o cafea delicioasa si nenumarate bauturi de la capuccino pana la ceai cu gheata. Dimensiunile sale sunt ideale: 23x16x30 cm, (încape în orice bucătărie), iar pretul este 750 ron.

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button