Știri ITPCRSS PaginaDeMediaTECH

O noua versiune de Windows 10 este in teste si aduce schimbari vizuale mari

Microsoft a lansat chiar ieri o noua versiune de Windows 10 prin intermediul Insider Preview Build. Aceasta lansare este importanta si vine dupa cateva luni de lucru la fixarea problemelor. Daca a intrat de acum in beta, probabil luna urmatoare o vom vedea si live pentru toata lumea. Dar ce include oare aceasta noua versiune?

Windows 10 Build 20161 – Schimbari vizuale destul de mari!

Un meniu de Start care tine cont de imaginea ta de fundal

Prima schimbare introdusa de noul update se resimte la meniul de Start; mai exact iconitele din acesta si live tile-urile. Acestea vor aborda o culoare neutra si se vor potrivi mai bine cu imaginea de fundal aleasa de utilizator.

Windows 10 Start Menu Before After

Noul meniu de Start regandit arata bine si cu tema luminoasa si cu cea neagra, astfel vei avea optiunea de a selecta Show Accent Color on the following surfaces > Start, taskbar and action center. De aici, toata interfata va lua culoarea wallpaper-ului tau.

Windows 10 Build 20161 Accent Color

Combinatia ALT + TAB va te va lasa sa comuti intre tab-urile din Microsoft Edge

Obisnuinta de a apasa ALT + TAB pentru a comuta printre aplicatii este un obicei des intalnit intre utilizatorii de Windows 10. De acum insa, combinatia va servi si ca o comanda rapida pentru a naviga printre tab-urile de internet deschise in Microsoft Edge. Chiar daca alte browsere precum Google Chrome fac asta deja din combinatia CTRL + # (numarul paginii), este o aditie buna pentru browserul integrat in Windows.

Ce alte imbunatatiri mai aduce noul build de Windows 10?

Pe langa schimbarile pe care le-am enumerat mai sus mai avem cateva pentru utilizatorii ceva mai interconectati. Astfel, taskbar-ul a suferit si el cateva modificari in functie de tipul de utilizator care se conecteaza la PC. Notificarile au fost si ele retusate, iar meniul de Setari este ceva mai prietenos cu utilizatorii.

In plus, Windows 10 Dev Channel aduce si el o lista lunga de buguri rezolvate si cateva actualizari pentru dezvoltatori. Pentru mai multe detalii despre noul build, puteti accesa postarea oficiala.

Marinake

Andrei mă numesc, dar lumea mă cunoaște drept Marinake. Am terminat ceva facultate de publicitate, dar drumurile mele nu au condus niciodată spre acest domeniu așa că mă aflu aici și acum. După câțiva ani în care am tot migrat de pe o platformă pe alta și mi-am lăsat amprenta, scrisă, peste tot unde am apucat, am poposit la Zona. Scrierile mele includ recenzii de jocuri și hardware, cât și produse lifestyle. Când nu scriu review-uri, mă veți găsi adesea cu o cafea în mână, scriind despre ăle mai noi știri din industria tech și nu numai.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button