MORE

O noua metoda „tatuata” de a-ti debloca telefonul!

Tot timpul se discuta despre cate o noua metoda de a-ti debloca telefonul. Avem tap to open, avem swipe to open, avem smile to open, avem push to open. Dar ce spuneti de o noua metoda „tatuata” de a iti debloca telefonul – suna bine?!

Ei bine Motorola sunt detinatorii conceptului „tatuat” si sincer, ni se pare…ciudat?! Compania s-a parteneriat cu VivaLnk pentru a lansa un produs ce a mai fost testat si prezentat in prealabil, numit Digital Tattoo, un dispozitiv NFC ce se aplica pe piele si…iti deschide telefonul! Din pacate trebuie sa atingi telefonul de tatuaj si „procedeul” este limitat doar la seria Moto X, Totusi conceptul ni se pare prea putin practic. Pe de alta parte, aceasta tehnologie costa foarte putin, poate fi incorporata intr-un buton de camsa, un nasture sau orice altceva, fiind ideala pentru anumite persoane, avand in vedere ca poti cumpara 10 astfel de tatuaje electronice cu 10 dolari, lucru care s-ar putea sa trezeasca interesul celor mai inventivi. Parca il vad deja pe Adam Savage mesterind la un astfel de tatuaj, incorporandu-l intr-o bratara sau chiar in cusatura unei haine.

Tatuajul digital nu poate sta pe corpul uman decat cinci zile, fiind gandit sa supravietuiasca abuzurilor zilnice, precum dusuri, transpiratie, imbracaminte sau vant puternic.

Zona IT

Întotdeauna am avut înclinații „renascentiste”: film, jurnalism, filosofie, orice presupune despicatul firului în patru până la mecanismele cele mai profunde. Dar pasiunea pentru tehnologie a fost o constantă. Am început să configurez sisteme PC pe la sfârșitul anilor ’90, întâi pentru mine, apoi pentru prieteni, apoi pentru primul meu start-up, una dintre primele firme de editare digitală din Romania. Asta în paralel cu jurnalismul tech, început în aceeași perioadă, concretizat întâi în producții TV, apoi în online.

Articole asemanatoare

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button