Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Cum sa redactezi versurile unei melodi hip-hop folosind Youtube Close Captions

/
/
/

Daca stai bine sa te gandesti, poti trage o paralela intre versurile de hip-hop dupa 2000 si versurile regasite in manele, ambele tratand subiecte similare: bani, valoare, masini, bling-bling. Totusi, omul este capabil de realizari mult mai marete, unele dintre ele uluind si oameni de specialitate. Am avut programe capabile sa gateasca, serviciul de e-mail si… mai nou exista clip-ul de youtube care te ajuta sa realizezi versuri pentru viitorul tau hit hip-hop, folosind un set de mormaieli si… Youtube Close Captions.

ATENTIE, activati Youtube Close Captions 

Nu stim daca este vorba de programul automat de match implementat in Youtube, cel care a uploadat clipul incercand sa evite un eventual copyright strike sau match, ori pur si simplu de nevoia de a livra ceva haios. Ideea este ca a mormait toata melodia Bark at the Moon, uitand sa dezactiveze Youtube Close Captions. Rezultatul se poate vedea mai sus.

Acest mic incident demonstreaza cam cat de ciudat interpreteaza Youtube Close Captions unele cuvinte, aducand aminte de Google Translate Challenge, care a luat cu asalt in urma cu 5 ani Youtube-ul. Aici, cunoscuti vlogeri introduceau versurile unei melodii in Google Translate, trecand saracele versuri prin cateva limbi, revenind apoi la limba engleza. Rezultatul este ceva asemanator cu ceea ce s-a intamplat mai sus.

Interesant este ca mormaielile tanarului par sa fie interpretate de Youtube Close Captions precum cuvinte, incercand sa inteleaga ce miorlaie acesta in microfon. Cine stie, poate in viitor si manelele noastre vor avea un astfel de analog, un artist autohton putand sa isi aleaga astfel baza pentru un viitor hit de hit. Pe de alta parte, se pot limita la bani si dolari ca final de vers, efectul fiind similar.

[GuitarHeroFailure]

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

1 Comments

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar