MORE

O noua inovatie in VR duce la amanarea lui HTC Vive

HTC Vive, dispozitivul de realitate virtuala realizat de HTC in colaborare cu Valve care a stat la baza lui SteamVR, a fost amanat.

Publicul se astepta ca ochelarii sa fie disponibili de luna aceasta, insa asta nu se va mai intampla, pentru ca recent s-a produs o inovatie foarte importanta in domeniul VR.

Care este aceasta inovatie? Veti afla luna viitoare la CES. Cert este ca a fost atat de mare incat sa merite amanarea lui HTC Vive pentru cateva luni.

Rationamentul lui Cher Wang, CEO HTC, a fost nu era tocmai o idee tocmai buna din partea companiei sa lanseze un produs in decembrie, doar pentru ca o varianta clar superioara sa fie disponibila in aprilie si sa oblige astfel utilizatorii sa cumpere editia imbunatatita.

Desigur, in mod normal cand apare o astfel de situatie, multe companii ar spune: „Cum e asta o problema? Doar e profit dublu.”, dar din moment ce VR este o tehnologie noua, si astfel de comportament ar duce la distrugerea fenomenului fix la inceput, HTC nu a facut asta.

HTC Vive va sosi in aprilie, iar precomenzile pentru ochelari for fi disponibile din luna februarie. Pana atunci, tot va puteti folosi de tehnologia VR, precum cea de la Oculus, pentru a juca lucruri pe Steam, prin SteamVR. Spre exemplu, Elite Dangerous!

[PC Invasion]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button