MORE

O harta din Battlefield 2 isi va face aparitia in Battlefield 4!

Poate unii dintre voi stiu ce lansare dezastruoasa a avut Battlefield 4 acum ceva timp. Pur si simplu a fost o mare graba sa lanseze un produs nefinisat, doar ca sa satisfaca asteptarile actionarilor. Pe scurt un cash grab cum am inceput sa fim obisnuiti. Totusi, chiar daca actionarii vroiau rezultate numaidecat, acestia au fost dusi cu zaharelul de catre echipa de dezvoltare incat sa creada ca jocul se afla la nivelul calitativ promis.

Chiar daca actionariatul nu avea cine stie ce experienta in jocuri, a avut urechi sa auda plangerile jucatorilor si a ordonat ca jocul sa fie reparat si adus la standardele promise altfel se lasa cu procese multe si costisitoare.

Zis si facut! Dupa cateva luni bune Battlefield 4 chiar se prezenta asa cum trebuie, comunitatea punand tortele si furcile deoparte (pentru moment). Cum uneori mai imbunezi masele cu cate un lucru gratuit, de aceasta dat am aflata ca faimoasa harta Dragon Valley din Battlefield 2 va primi remake si ne va astepta cu bratele deschise pe PC, PS4 si Xbox One.

Harta va inclusa in DLC-ul gratuit Legacy Operation care se va lansa undeva de sarbatori, exact cand voi sunteti acasa in concediu/vacanta si stati tolaniti pe canapea sau la birou ca sa va jucati.

[Gamerzone]
Tags

Related Articles

Back to top button
Close
Close