Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

O grota cu surprize numai buna de farmat in Destiny!

/
/
/
/
image

Aparent, cea mai noua metoda de  farmat din Destiny, este trasul intr-o grota pana te plictisesti, la urma sperand ca ti-a picat ceva „misto”.

Era de asteptat ca un asemenea exploit sa isi faca aparitia mai devreme sau mai tarziu, avand in vedere ca in orice MMO sau MMOs exista asa ceva. De la World of Warcraft pana la Borderlands, trebuie sa exista un spawn point care sa fie exploatat pana cand „pica” la urmatorul patch. Acesta de aici este in mod hilar chiar la inceputul jocului, ba mai mult, nu iti ia foarte mult sa ajungi la destinatie. Tot ce trebuie sa faci este sa treci de cimitirul de avioane, prin cladirea in care gasesti primul Wizzard, iesi frumusel prin spate si urmaresti zgomotul de arme. Este imposibil sa nu gasesti locul.

Ce gasesti odata ajuns la destinatie? Ei bine, o grota in care daca tragi ca apucatul te umpli de loot si faci level 20 in regim de urgenta. Si stiti de ce este atat de eficienta aceasta metoda? Pentru ca jocul te recompenseaza cu loot doar daca esti in imediata vecinatate a unui schimb de focuri, dar tu, ca o panseluta, nu trebuie sa tragi nici un foc. Cu alte cuvinte:

In Mama Rusie, tu pici la loot!

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar