CommunityMOREȘtiri IT

O glumă a blocat contul multora utilizatori de Twitter

@TwitterSupport a considerat că este necesar să avertizeze utilizatorii despre o glumă care circulă de ceva vreme și care duce la blocarea conturilor. Gluma în cauză susține că schimbarea zilei de naștere din contul de Twitter în orice zi din 2007 va debloca un meniu cu scheme de culori ascunse în aplicație.

Desigur, atunci când faceți acest lucru, spuneți practic că aveți vârsta sub 13 ani și contul este imediat blocat, deoarece Twitter necesită ca utilizatorii să aibă vârsta de 13 ani.

Procesul de recuperare a accesului la contul vostru implică trecerea printr-o procedură pentru a dovedi vârsta voastră reală. Pentru aceasta, trebuie să contactați Twitter Support și să furnizați un document de identificare emis de autoritatea în vigoare pentru a dovedi vârsta reală, așa cum relatează și The Verge.

Twitter Support a postat că utilizatorii care au fost blocați după schimbarea zilei de naștere ar trebui să urmeze instrucțiunile care au fost trimise (probabil pe email-ul folosit de utilizator la înregistrare) imediat după ce schimbarea a fost făcută. Dacă ați picat în plasa acestei glume… ce putem spune altceva, decât bine ați venit pe internet în 2019.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button