CommunityGamingMOREȘtiri IT

O firmă de specialitate din UK afirmă că Fortnite este mai nou responsabil pentru divorțuri

Lumea divorțează din cauza lui Fortnite? Sau un site britanic de divorț merită o medalie pentru cel mai bun truc SEO al anului? De ce nu ambele?

O știre de pe site-ul Divorce-Online.co.uk a făcut turul atât pe site-urile de gaming, cât și pe site-urile principale de știri din ultima săptămână, susținând că a primit „200 de petiții de divorț începând de la 1 ianuarie 2018, în care a fost citată dependența de Fortnite și alte jocuri online ca fiind unul dintre motivele divorțului„- asta înseamnă aproximativ 5% din petițiile la care susțin că au lucrat în 2018. Compania pretinde că este „una dintre cele mai mari companii de petiții de divorț din Marea Britanie„.

Asta probabil că nu va surprinde veteranii genului MMO.

Dependența de droguri, alcool și jocuril de noroc au fost adesea citate ca motive de destrămare a relațiilor, dar începutul revoluției digitale a introdus noi dependențe. Acestea includ acum pornografie online, jocuri online și social media, deci nu este o surpriză pentru noi că tot mai mulți oameni au probleme de relație din cauza dependențelor noastre digitale.

Probabil am putea bârfi puțin pe seama acestui citat. Voi ce credeți?

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button