GamingPC&ConsolesȘtiri IT

O echipă de DotA2 din The International este formată din AI

OpenAI, institutul de cercetare independent, care a fost fondat de Elon Musk în 2015, își va trimite echipa de boți să participe la concursul de Dota 2 The International 2018. Acolo, echipa AI se va confrunta cu o echipă profesionistă într-un meci 5v5. Și intenționează să câștige.

Cunoscută sub numele de OpenAI Five, echipa de boți a învățat toate dedesubturile jocului MOBA gratuit de la Valve, jucând echivalentul a 180 de ani de jocuri cu ea însăși în fiecare zi. OpenAI spune că acest proces necesită 256 unități de procesare grafică (GPU) și 128.000 nuclee CPU – și este o versiune îmbunătățită a variantei „mult mai simple” care a învins pro playerul Danil „Dendi” Ishutin în 1v1 la The International de anul trecut.

OpenAI declară:

Echipa noastră de cinci rețele neuronale, OpenAI Five, a început să învingă echipele de amatori din Dota 2. În timp ce astăzi jucăm cu restricții, ne propunem să batem o echipă de profesioniști de top la The International în luna august, rezumându-ne doar la un set limitat de eroi. S-ar putea să nu reușim: Dota 2 este unul dintre cele mai populare și mai complexe jocuri de e-sport din lume, cu profesioniști creativi și motivați, care se antrenează pe tot parcursul anului pentru a câștiga o parte din fondul de premiere anual de 40 de milioane de dolari.

O postare de blog explorează nenumăratele provocări și obstacole pe care echipa OpenAI le întâmpină în timp ce antrenează boții din OpenAI Five. Citiți integral mesajul prin intermediul link-ului de mai jos și urmăriți următorul scurt videoclip care examinează unele dintre comportamentele învățate pe care și le-au însușit boții.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button