MORE

O consola de 5000 de dolari

Vi se pare cumva ca generatia actuala de console este cam scumpa? Sau pretul pentru PlayStation 4K va fi prea mare? Priviti partea buna, macar nu costa 5000 de dolari.

Compania Analogue Interactive anunta o consola care costa tocmai atat, dar care are motiv sa poarte acest pret. Este vorba de un Analogue Nt, o varianta reconstruita pentru a functiona la 1080p pe televizoare moderne a unui NES. In mod normal, aceasta consola speciala costa doar 500 de dolari. Sigur, tot mult pentru ceea ce este, dar a fost gandita mai mult ca o editie de colectie decat ca una de productie. Iar acum, editia de colectie… a primit o editie de colectie, cum ar veni vorba.

big_image_pg2

Analogue Nt are acum o varianta placata cu aur de 24 de carate, care va fi vanduta la 5000 de dolari. Numai 10 astfel de modele vor fi facute, pentru a sarbatori aniversarea a 30 de ani de la aparitia jocului The Legend of Zelda. Consola chiar include o caseta a jocului placata cu aur.

Nu ar trebui sa va asteptati sa le vedeti pe aceste console in magazine sau la vanzare vreodata, singurul mod de-a obtine unul fiind prin contactarea directa a producatorului. Este acel gen consola exclusiva pe care nu prea o cumperi tu, ci producatorul decide ca meriti sa o detii. Ca un Ferrari…. anumite modele de Ferrari.

[Analogue]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button