PC&Consoles

O campanie online incearca sa ii convinga pe EA sa realizeze Skate 4

Dupa dezamagirea numita Tony Hawk Pro Skater, cel putin de la lansarea lui Tony Hawk’s American Wasteland, fanii acestui gen de jocuri s-au reorientat catre seria Skate a celor de la EA. Din pacate, nici in acest caz nu au gasit intelegere, in acest moment Instagramul celor de la EA fiind asaltat cu rugaminti si cereri de a aduce Skate 4 si Skate 3.

skate-4

Acum se pare ca aceasta campanie de a aduce Skate 3 pe consolele moderne si de impinge pe cei de la EA sa realizeze Skate 4 este sprijinita si de un retailer online. Compania numita Berrics a inceput o campanie care are ca scop readucerea lui Skate 4 in ciclul de productie.

Nu se stie inca ce face compania pentru a face acest joc sa se „intample”, dar macar exista un retailer online care sprijina cauza, pana in acest moment uploadand ceva materiale promotionale sub forma foto care suna usor a sloganuri politice. Dar, macar o fac pentru o cauza buna. Intr-un comunicat oficial, Berrics au delcarat exact ceea ce doresc:

Ce dorim? Skate 4! Cand il dorim? Acum! Make EA Skate Again!

„In ultimi sase ani fanii au dovedit va predau in fata aversitatilor, in cazul acesta, nici noi, asa ca, promitem ca o sa sustinem fanii. Impreuna putem realiza acest vis. Astfel va rugam sa va alaturati miscarii, pentru a face publica non-existenta jocului Skate 4 si a o acuza. Impreuna ca skateri credem ca putem realiza orice. Trebuie doar sa fim uniti in aceasta antrepriza indiferent de costuri. Asa ca va rugam sa vad alaturati noua pentru a-i obliga pe EA sa realizeze Skate.”

 

Tags

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button
Close
Close