MORE

O camera de 6 milimetri grosime din Japonia

V-ati uitat vreodata la camera voastra foto si v-ati zis „Tare as vrea ca asta sa incapa in portofel”? Eh, acum exista o solutie pentru voi.

Un producator din Japonia a realizat o camera cu o grosime de numai 6 milimetri, pe care o vinde la pretul de numai 28 de dolari… in seturi de cate 16 bucati.

Camera este destul de  simplista in functie si forma, dar vine cu un slot microSD, un port USB 2.0, un LED si un senzor de 1.3 Megapixeli. Acest senzor este capabil sa faca fotografii in format 1280×1024 sau chiar sa inregistreze video la rezolutia de 720×480 la 30 de cadre pe secunda.

Poate ca aceste rezolutii vi se par mici, dar ce conteaza mai mult este calitatea imaginii, nu marimea sa.

camera 6 milimetri

Si dupa cum se poate vedea din poza de mai sus, calitatea este oribila. Cu adevarat groaznica. Este genul de calitate regasita actualmente la telefoane de 200 de lei care se lauda cu senzori de 3.2 megapixeli, dar fac poze mai oribile ca telefoane vechi de 8 ani cu senzori de 2 megapixeli.

Asa ca mai corect ar fi spus ca aceasta camera de 6 milimetri este destinata celor care si-au zis „Tare vreau o camera care sa incapa in portofel, dar care sa faca poze ca un cartof”.

[DigitalRev]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button
Close
Close