MORE

Cea mai puternica arma laser portabila facuta vreodata hobbyist

Fallout 4 pare sa fie o influenta destul de pozitiva asupra publicului, in sensul ca sistemul sau de crafting a inceput sa se prelinga in lumea reala si sa convinga oameni sa construiasca pusti laser.

Un individ care isi spune styropyro a realizat din componente smulse din electronice folosite si fier vechi ceva ce poate fi numit cel mai puternic laser portabil facut vreodata de un hobbyist. Acest laser are o putere de 200W, ceea ce inseamna ca lumina generata are o intensitate de vreo 4000 de ori mai mare ca un laser pointer. Efectul de a te uita direct la fascicolul generat de aceasta bazooka laser a fost descris ca fiind de 33 de milioane ori mai intens decat a te uita direct la Soare.

Ce inseamna asta? Inseamna ca laserul poate incedia lemn, poate aprinde praf de pusca si poate chiar sa treaca prin metalul subtire al unei carcase de PC.

Masinaria este pe cat de facuta manual posibil, chiar aratand a ceva facut din fier vechi in Fallout, sistemul sau de activare fiind reprezentat de o surubelnita lipita de o siguranta electrica. In cazul in care va trece prin cap sa construiti ceva similar, va trebui sa dati de cel putin 4 proiectoare de tip DPL cu laser, cateva componente optice si vecini care sa nu sune la politie cand vad lumini mai intense ca soarele iesind pe fereastra si lucruri luand foc.

[TechCrunch]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button